“Бионорика” е един от най-големите производители на растителни лекарствени средства в света. Нашата визия е всеки ден да доближаваме все повече съвременната медицина до природата. Ние обединяваме най-новите научни изследвания с действието на билковата терапия. Така вече повече от 80 години произвеждаме лекарствени продукти, които са ефективни и също така се понасят добре от пациентите.

Централата ни в Германия, Neumarkt (Upper Palatinate)

Нашето любопитство никога не умира

Ние вярваме, че научните изследвания са основата за нашия успех. Искаме непрекъснато да подобряваме нашите продукти за нашите клиенти и да разработваме нови продукти, поради което инвестираме голяма част от нашия оборот в научноизследователска и развойна дейност.

Това ни позволява всеки ден да разгадаваме все повече лечебните сили на природата. Нашият фокус е върху дихателната система, гинекологията, урологията и болколечението. Но произвеждаме билкови продукти, които лекуват симптомите и заболяванията, свързани с черен дроб, ревматизъм и сън.

Малкото дружество, основано преди 80 години, сега е мощна корпоративна група. Нашата работа сега е по целия свят, с централа в Ноймаркт в Бавария, Германия. Ние с право се наричаме “глобален партньор”, тъй като имаме заводи и партньори на почти всички континенти – и то въпреки, че сме средно предприятие, управлявано все още от собствениците.